Children Books Sundays

preview3_literaturacopii

5 întâlniri de scriere creativă din zona literaturii pentru copii. Îi așteptăm pe cei care vor să scrie povești pentru copii, fie că vor să publice, fie că nu.

Literatura pentru copii e pe val în România, în sfârșit descoperim originalitatea scriitorilor români contemporani în acest teren de joacă. Profităm de perioada asta de efervescență creativă și aducem împreună scriitorii cunoscuți de cărți pentru copii și pe cei care se apropie curioși de idee.

Invitații primei serii, la care te poți înscrie: Lavinia Braniște (6 mai), Veronica D. Niculescu (20 mai), Adina Popescu (3 iunie), Laura Grűnberg (17 iunie), Sînziana Popescu (1 iulie).

Frecvența e de o întâlnire la două săptămâni. Înainte de startul seriei, vei primi cele 5 teme de la invitați pe mail. Fiecare scriitor va citit textele înainte de întâlnire, iar la fața locului va da feedback și va prezenta un subiect teoretic legat de temă și de lectura recomandată.

O veste bună: cea mai bună poveste de la fiecare întâlnire va fi publicată în revista NoiPovești.ro!

Ne propunem ca Children Books Sundays să aibă întâlniri tot timpul anului (cu două vacanțe!) și să aducem scriitori cât mai variați.

Partener cu spațiu frumos: Lente.

***

În trecut, atelierul a avut un format intensiv, iar antrenoarea lui a fost Adina Popescu. În toamna lui 2017, prima generație de absolvenți a lansat un minunat site de povești, NoiPovesti.ro, un proiect care sperăm să crească alături de generații viitoare de povestitori și de ilustratori pasionați de literatura pentru copii.

(Precizare: e un atelier adresat adulților.)

Date esențiale: (atențiune, mai jos sunt 4 taburi, click pe fiecare)

Ca să te înscrii la prima serie, trimite-ne un mail cu subiectul „Children Books Sundays” până pe 25 aprilie 2018. Locurile se ocupă în ordinea plății. 
O serie Children Books Sundays cuprinde 5 întâlniri, fiecare cu un scriitor care vorbește despre ceva anume legat de scris și dă feedback pe temele participanților. Întâlnirile au loc duminica, o dată la două săptămâni, de la 14:30 la 17:00.
  • Cost: 250 lei. Membrii Club Revdepov, adică cei care au absolvit un atelier la noi, au 5% reducere.
  • Număr de locuri: 20

Gândește-te bine dacă poți veni la toate ședințele, suma nu se returnează pentru cele la care lipsești.

Spațiul în care ținem Children Books Sundays este Lente, Str. Dionisie Lupu nr. 78.

Înscrieri, întrebări, feedback: simina @ revdepov.ro (Simina Diaconu).

Antrenori

Lavinia Braniște

prozatoare

Veronica D. Niculescu

prozator

Adina Popescu

prozatoare

Laura Grűnberg

prozatoare

Sînziana Popescu

prozatoare