Fantastic Mondays

5 întâlniri de scriere creativă din zona literaturii extraordinarului: science-fiction, fantastic, realism magic, fantasy, horror, steampunk, policier, aventuri, lumi în care cititorul intră cu apetit devorator.

Invitații primei serii, la care te poți înscrie: Michael Haulică (23 aprilie), Dănuț Ungureanu (7 mai), Marian Truță (21 mai), Ana-Maria Negrilă (4 iunie), Oliviu Crâznic (18 iunie).

Frecvența e de o întâlnire la două săptămâni. Înainte de startul seriei, vei primi cele 5 teme de la invitați pe mail. Fiecare scriitor va citit textele înainte de întâlnire, iar la fața locului va da feedback și va prezenta un subiect teoretic legat de temă și de lectura recomandată.

Ne propunem ca Fantastic Mondays să aibă întâlniri tot timpul anului (cu două vacanțe!), vom avea invitați foarte variați, care să acopere plaja largă a cărților pe care le citești cu sufletul la gură sau cât mai încet, ca să nu părăsești prea repede universul minunat creat de autor.

***

În trecut, atelierul a fost axat doar pe SF & F și a fost predat de Mike Haulică ♦ Dănuț Ungureanu ♦ Oliviu Crâznic ♦ Marian Coman ♦ Florin Pîtea. Antologia publicată în urma primei ediții a atelierului poate fi cumpărată pe site-ul editurii Millenium Books. Se numește „Eroi fără voie”, iar absolvenții au lucrat pe texte și după atelier, într-un cenaclu inițiat la ideea lui Michael Haulică, numit Secția 14. Unii dintre absolvenții celor 3 ediții dinainte de transformare au fost publicați în reviste SF (Argos, Galileo, Gazeta SF, Helion, Știință&Tehnică). Au apărut în antologii: Mihai Alexandru Dincă, Andrei Panțu (Argos Doi), Valeriu Tudose (Argos Trei), Mihai Alexandru Dincă, Emil Duhnea (Povestiri cu dragoni), sau au volume proprii: Cezarina Anghilac, Mihai Alexandru Dincă, Emil Duhnea, Alexandra Medaru.

Partenerii atelierului: bookblog.ro, Millenium Books, Lente.

Date esențiale: (atențiune, mai jos sunt 4 taburi, click pe fiecare)

Ca să te înscrii la prima serie, trimite-ne un mail cu subiectul „Fantastic Mondays 1” până pe 15 aprilie 2018. Locurile se ocupă în ordinea plății. 
O serie Fantastic Mondays cuprinde 5 întâlniri, fiecare cu un scriitor care vorbește despre ceva anume legat de scris și dă feedback pe temele participanților. Întâlnirile au loc lunea, o dată la două săptămâni, de la 19:00 la 21:30.
  • Cost: 250 lei. Membrii Club Revdepov, adică cei care au absolvit un atelier la noi, au 5% reducere.
  • Număr de locuri: 20

Gândește-te bine dacă poți veni la toate ședințele, suma nu se returnează pentru cele la care lipsești. 

Spațiul în care ținem Fantastic Mondays este mansarda Lente, Str. Arcului nr 8.

Înscrieri, întrebări, feedback: simina @ revdepov.ro (Simina Diaconu).

Antrenori

Michael Haulică

prozator, editor

Dănuț Ungureanu

prozator

Marian Truță

prozator

Ana Maria Negrilă

prozatoare, profesoară universitară

Oliviu Crâznic

prozator