Echipa care coordonează atelierele
Simina Diaconu
Simina Diaconu (n. 1986) e antreprenor cultural, specialist în comunicare și psiholog. A lansat în 2012 Revista de Povestiri și din același an a început să organizeze ateliere de scriere creativă pentru scriitorii începători. Nu s-a oprit!
Andrei Zbîrnea
Andrei Zbîrnea (n. 1986, Urziceni) este poet, copywriter, promotor și jurnalist cultural. Cea mai recentă carte de poezie publicată – nick cave@bergen (Casa de Pariuri Literare, București, 2021). Implicat în proiectele culturale Mornin’ Poets și Poetic Hub (evenimente care au în centru poezia celor mai tineri autori). Coordonator al juriului Festivalului de Poezie Gellu Naum (din 2020, gimnaziu și liceu). Publică constant texte despre albume de rock progresiv, despre poezie și interviuri cu artiști în Revista de cultură Familia, Matca Literară și pe platforma Citeștemă.ro. Lucrează la volumul Valea Săpunului. Poemele Crăiesei, prevăzut să apară în 2024 sau 2025. Membru al PEN România din 2019. Fan al echipei Borussia Dortmund și al serialului The Office (versiunea din State).
Florentina Ionescu
Florentina Ionescu (n. 1987, Ghimpați, jud. Giurgiu) a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării a Universității din București. Din mai 2020 a participat la atelierele de scriere creativă organizate de Club Revdepov. Prozele apreciate de invitații acestor ateliere i-au fost publicate în Revista de Povestiri. A publicat proze scurte în mediul online, în alte reviste de profil. A absolvit atelierul online de scriere creativă (Marin Mălaicu-Hondrari); atelierul intensiv de scriere creativă (Cosmin Perța); atelierul de scriere creativă din toamna anului 2020 la Vama Veche (Marin Mălaicu-Hondrari); ateliere de scriere creativă cu Florin Iaru; ateliere de scriere creativă la Fundația Calea Victoriei. A publicat proză scurtă în „Kiwi, 2022. Antologia de proză scurtă. GRANIȚE” (editor Marius Chivu) și în „Kiwi, 2024. Antologia de proză scurtă. Relații” (editor Marius Chivu); microficțiuni în antologia „Trag clopotele cu putere” (2022, coordonator Cosmin Perța). Din aprilie 2022 coordonează la publicația „Viața Medicală” rubrica Doza de ficțiune (pagina de Cultură), în parteneriat cu Revista de Povestiri, unde sunt publicate proze scurte și poezii cu tematică medicală. Din toamna lui 2024 a devenit gazda întâlnirilor Creative Writing Sundays.
Veronica Stănică
Veronica Stănică s-a născut la Brăila pe 4 iunie 1974. A absolvit Facultatea de Științe Economice, Secția Relații Economice Internaționale, din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași. În prezent acordă consultanță în implementarea proiectelor finanțate din fonduri europene. În toamna anului 2016 a participat la atelierul de scriere creativă organizat de Florin Iaru și Marius Chivu. Din 2017 participă fără întrerupere la întâlnirile Creative Writing Sundays organizate de Simina Diaconu la Club Revdepov. Din 2020 până în 2024 a fost gazda acestor întâlniri. A publicat proză scurtă în Revista de Povestiri, Literomania, Antologia Nume de cod: Flash fiction (Paralela 45) și Revista Tomis.