Mornin’ Poets

poezie_etichete620x384

Despre poeți se spune că sunt leneși, că se trezesc târziu și că nu poți conta pe ei că ajung la timp pentru întâlnire. Încercăm să demontăm toate aceste neadevăruri cu o serie de poeți matinali, cu texte proaspete și mai ales cu multă cafea. Din septembrie, duminica de la 11 la 14, cu o frecvență bilunară, Mornin’ Poets se lansează pe orbită.

Mornin’ Poets este o serie de cinci ateliere de poezie, practic un sezon pilot, în care scriem, citim și dezbatem poeme sau idei despre scris, despre arta noastră și mersul ei prin țară. Fiecare lector va propune o temă de scris, astfel că la atelier veți primi feedback pe poemele trimise de voi.

Invitații primei serii, la care te poți înscrie: Miruna Vlada (16 septembrie), sorin despoT (30 septembrie), Svetlana Cârstean (14 octombrie), Elena Vlădăreanu (28 octombrie), Claudiu Komartin (11 noiembrie).

Gazda întâlnirilor: Andrei Zbîrnea.

După fiecare sesiune, câteva poeme alese de invitat vor apărea în Revista de Povestiri.

***

În trecut, atelierul a fost intensiv, iar antrenoarea lui a fost Simona Popescu. În toamna lui 2015, absolvenții au avut o lectură publică în Londophone, albumul cu amintiri e aici.

Date esențiale: (atențiune, mai jos sunt 4 taburi, click pe fiecare)

Nu am stabilit când începe a doua serie, dar trimite-ne un mail cu subiectul „Mornin’ Poets 2” și te anunțăm noi când ne hotărâm. Locurile se ocupă în ordinea plății. 
O serie Mornin’ Poets cuprinde 5 întâlniri, fiecare cu un poet care vorbește despre ceva anume legat de scris și dă feedback pe poemele participanților. Întâlnirile au loc duminica, o dată la două săptămâni, de la 11:00 la 14:00.
  • Cost: 180 lei. Membrii Club Revdepov, adică cei care au absolvit un atelier la noi, au 5% reducere.
  • Număr de locuri: 30

Gândește-te bine dacă poți veni la toate ședințele, suma nu se returnează pentru cele la care lipsești.

Spațiul în care ținem Mornin’ Poets e Mansarda Lente.

Înscrieri, întrebări, feedback: simina @ revdepov.ro (Simina Diaconu).

Antrenori

Miruna Vlada

poetă

sorin despoT

poet

Svetlana Cârstean

poetă

Elena Vlădăreanu

poetă

Claudiu Komartin

poet