0732009198 | simina@revdepov.ro

Fă cadou un atelier

fără preselecție

E ziua unui prieten căruia îi place să scrie literatură sau vrea caligrafieze litere cu măiestrie? O idee de surpriză: un loc la un atelier sau câteva ședințe de coaching. E un cadou care îi arată că îl cunoști și că îl susții. Asigură-te că poate ajunge la întâlniri, apoi trimite-ne un mail cu subiectul „Atelier cadou”.

voucher club revdepov
voucher

Doar atelierele fără preselecție pot fi făcute cadou:

Ocupă un loc

gratuit sau redus

Din aprilie 2015, ne-am hotărât să oferim locurile rămase libere gratuit sau cu reducere. E o oportunitate valabilă doar pentru atelierele fără preselecție, pentru că la cele cu preselecție de cele mai multe ori sunt mai mulți candidați decât locuri și atunci nu rămâne nimic liber. Sau, în situații rare, sunt prea puțini plătitori ca să îi rugăm pe antrenori să accepte cursanți în plus.

Participare gratuită: Oportunitatea e adresată exclusiv celor care trec printr-o perioadă financiară proastă.

Condiții de înscriere: Ne trimiți un mail la simina at revdepov punct ro, cu subiectul „Loc gratuit la atelier”. Ne poți scrie oricând și te punem pe o listă, iar de fiecare dată când, pentru atelierul dorit, se termină perioada de înscrieri și mai sunt locuri, te anunțăm. Scrie-ne în mail de ce vrei să participi la atelierul ales/cum crezi că te va ajuta + dacă e ceva ce crezi că poți face pentru proiectele noastre.

Reducere de 50%: Oportunitatea e adresată celor care lucrează într-un ONG sau sunt voluntari acolo de cel puțin 6 luni.

Condiții de înscriere: Ne trimiți un mail la simina at revdepov punct ro, cu subiectul „Loc redus la atelier”. Ne poți scrie oricând și te punem pe o listă, iar de fiecare dată când, pentru atelierul dorit, se termină perioada de înscrieri și mai sunt locuri, te anunțăm. Atașează un CV și scrie-ne în mail de ce vrei să participi la atelierul ales/cum crezi că te va ajuta în ceea ce faci pentru ONG.