Literatură pentru copii – intensiv

preview3_literaturacopii

5 întâlniri de scriere creativă din zona literaturii pentru copii. Îi așteptăm pe cei care vor să scrie povești pentru copii, fie că vor să publice, fie că vor pur și simplu să își antreneze scrisul.

Literatura pentru copii e pe val în România, în sfârșit descoperim originalitatea scriitorilor români contemporani în acest teren de joacă. Profităm de perioada asta de efervescență creativă și aducem împreună scriitorii cunoscuți de cărți pentru copii și pe cei care se apropie curioși de idee.

Frecvența e de o întâlnire pe săptămână. Vei primi câte o temă pentru fiecare întâlnire, iar la fața locului vei primi feedback pe text și vei discuta cu scriitorul teoria și lectura recomandată.

Antrenoarea următoarei ediții: Laura Grűnberg.

(Precizare: e un atelier adresat adulților.)

***

Atelierul a avut inițial un format intensiv, iar antrenoarea lui a fost Adina Popescu. În toamna lui 2017, prima generație de absolvenți a lansat un minunat site de povești, NoiPovesti.ro, un proiect care sperăm să crească alături de generații viitoare de povestitori și de ilustratori pasionați de literatura pentru copii.

În mai-iunie 2018, am experimentat un format relaxat, la două săptămâni, cu scriitoarele: Lavinia Braniște (6 mai), Veronica D. Niculescu (20 mai), Adina Popescu (3 iunie), Laura Grűnberg (17 iunie) și Sînziana Popescu (1 iulie).

Date esențiale: (atențiune, mai jos sunt 4 taburi, click pe fiecare)

Ca să te înscrii la următoarea ediție, trimite-ne un mail cu subiectul „Literatură pentru copii” până pe 25 aprilie 2019. Locurile se ocupă în ordinea plății avansului. 
Atelierul de literatură pentru copii cuprinde 5 întâlniri cu un scriitor care vorbește despre ceva anume legat de scris și dă feedback pe temele participanților. Ședințele au loc o dată pe săptămână, miercurea, de la 19:00 la 20:30.
  • Cost: 300 lei. Membrii Club Revdepov, adică cei care au absolvit un atelier la noi, au 5% reducere.
  • Număr de locuri: 10
  • Avans pentru confirmarea locului: 200 lei

Gândește-te bine dacă poți veni la toate ședințele, suma nu se returnează pentru cele la care lipsești.

8 mai – 5 iunie 2019. Spațiul în care ținem atelierul se află la adresa Str Pandele Țărușanu nr 5, demisol (zona Gara de Nord).

Înscrieri, întrebări, feedback: simina @ revdepov.ro (Simina Diaconu).

Antrenori

Laura Grűnberg

prozatoare, profesoară universitară