Coaching pentru creativi

E vorba de ședințe de coaching individual cu Magda Bunea, prin care te vei deplasa spre aventura creativă pe care vrei să o trăiești. Poate vrei să îți dezvolți abilitățile într-un anumit domeniu, să publici o carte, poate vrei să îți schimbi cariera, să faci un proiect cultural/creativ. Sau să îți clarifici prioritățile în viață. Orice scop mai mare sau mai mic ai avea, coachingul te ajută să ajungi acolo, orientându-ți atenția prin întrebări. Soluțiile le găsești singur, dar ai un partener la fel de interesat ca și tine să reușești, care îți urmărește zborul.

Cu orice gând de genul „aș vrea mult să…, dar nu am…” poți să vii la coaching. Nu te mai plânge, fă primul pas pe drumul cel nou. Te vei antrena să-ți folosești punctele tari și contextul în care te afli, să privești din mai multe unghiuri, să ai curaj să „probezi” soluții.

Dacă știi că termenul „coach” vine din sport, probabil imaginile care îți trec prin minte sunt cele ale antrenorilor care își motivează echipa înainte de meci. Să nu crezi că, prin coaching, vei fi expus la un discurs motivațional. Un coach te aduce în situația să ai idei, să ajungi cu gândul în zone în care n-ai mai fost, pentru că îți pune întrebări – orientate pe acțiune.

Un coach cu o etică sănătoasă nu te face dependent de el. Nu îți impune credințele lui, nu îți prescrie rețete. Nu te transformă în fluture zen. Ci într-un om care face ce vrea să facă.

Interviu cu Magda Bunea.

Date esențiale: (atențiune, mai jos sunt 3 taburi, click pe fiecare)

Mail la magda.bunea[at]gmail[punct]com cu scopul/schimbarea pe care vrei să o faci. Folosește aceeași adresă și pentru întrebări despre cost sau altele, nelămuriri, propuneri. Nu există un deadline, poți începe ședințele de coaching oricând. 
Vei stabili cu Magda la prima întâlnire de câte ori vă veți vedea și cu ce frecvență. Ședința de coaching are 1h 30 min.
În București în zona Gării de Nord sau pe Skype/Google Hangouts.

Antrenori

Magda Bunea

coach