Writeathon

writeathon_preview

Iată un fel de retreat/hackathon literar, în care nu mai ai nicio scuză: te concentrezi și scrii toată ziua, dar nu singur, ci în paralel cu alți oameni la fel de pasionați de literatură. Dacă ai un proiect literar pe care ai tot amânat să îl duci mai departe, writeathonul e pentru tine. Fără distrageri, intri în starea de creație și îți lași imaginația să lucreze.

Vii de dimineață, cu calculator sau foi, treaba ta, faci cunoștință cu ceilalți colegi, apoi te intri în lumea poveștii pe care vrei să o scrii.

Liniștea e esențială. Dacă vrei să vorbești cu ceilalți, părăsești incinta și vorbiți pe alt etaj.

La jumătatea zilei, ai pauză de masă. O supă, un fel principal și un meniu fix de băuturi pentru toată ziua (apă/limonadă/cafea) sunt incluse în preț. Ce e în afara meniului, plătești separat. Prețul atelierului e strict pentru consumație, asociația nu are interes financiar aici. Doar să scrii!

Date esențiale: (atențiune, mai jos sunt 4 taburi, click pe fiecare)

Te poți înscrie la prima ediție până pe 20 iulie. Trimite-ne un mail cu subiectul „Writeathon”. În corpul mailului scrie-ne care e obiectivul tău personal pentru writeathon. Locurile se ocupă în ordinea plății.
O zi, în weekend, de la 11:00 la 20:00, cu o oră pauză de masă de la 15:00 la 16:00.
  • Cost: 150 lei (Include o supă, un fel principal și un meniu fix de băuturi sunt incluse în preț. Ce e în afara meniului, plătești separat.).
  • Număr maxim de locuri: 10 (număr minim 6)
Ziua următoarei ediții: 28 iulie 2018. Locul: Mansarda Lente, Str. Arcului nr. 8.

Înscrieri, întrebări, feedback: simina @ revdepov.ro (Simina Diaconu).

Antrenori

Club Revdepov