0732009198 | simina@revdepov.ro

Fă cadou un atelier

fără preselecție

E ziua unui prieten căruia îi place să scrie sau are fire de artist sau e interesat de comunicare? O idee de surpriză: un loc la un atelier. Poate fi un cadou colectiv, la care să contribuiți mai mulți. E un cadou care îi arată că îl cunoști și că îl susții în pasiunea lui. Asigură-te că poate ajunge la întâlniri, apoi trimite-ne un mail cu subiectul „Cadou”.

voucher club revdepov
voucher

Cel mai ușor e să-i faci cadou un atelier fără preselecție (lista completă). Mai jos sunt cele trei ateliere care au loc cel mai des, câte unul din fiecare domeniu: caligrafie (artă), Creative Writing Sundays (scriere) și comunicare interpersonală prin coaching de grup (vorbire).

Ocupă un loc

gratuit sau redus

Din aprilie 2015, ne-am hotărât să oferim locurile rămase libere gratuit sau cu reducere. E o oportunitate valabilă doar pentru atelierele fără preselecție, pentru că la cele cu preselecție de cele mai multe ori sunt mai mulți candidați decât locuri și atunci nu rămâne nimic liber. Sau, în situații rare, sunt prea puțini plătitori ca să îi rugăm pe antrenori să accepte cursanți în plus.

Participare gratuită: Oportunitatea e adresată exclusiv celor care trec printr-o perioadă financiară foarte proastă.

Condiții de înscriere: Ne trimiți un mail la simina at revdepov punct ro, cu subiectul „Loc gratuit la atelier”. Ne poți scrie oricând și te punem pe o listă, iar de fiecare dată când, pentru atelierul dorit, se termină perioada de înscrieri și mai sunt locuri, te anunțăm. Scrie-ne în mail de ce vrei să participi la atelierul ales/cum crezi că te va ajuta + dacă e ceva ce crezi că poți face pentru proiectele noastre.

Reducere de 50%: Oportunitatea e adresată celor care lucrează într-un ONG sau sunt voluntari acolo de cel puțin 6 luni.

Condiții de înscriere: Ne trimiți un mail la simina at revdepov punct ro, cu subiectul „Loc redus la atelier”. Ne poți scrie oricând și te punem pe o listă, iar de fiecare dată când, pentru atelierul dorit, se termină perioada de înscrieri și mai sunt locuri, te anunțăm. Atașează un CV și scrie-ne în mail de ce vrei să participi la atelierul ales/cum crezi că te va ajuta în ceea ce faci pentru ONG.

Te preocupă DRU?

(Dezvoltarea resurselor umane, era prea lung ca să fie bold)

Ateliere in house

Îți putem antrena angajații cu pasiuni în domeniile în care avem ateliere sau pentru competențe transversale: de comunicare, de argumentare. N-am făcut asta până acum, pentru că ne descurajează procedura prin care companiile cumpără traininguri. Nu facem demo-uri. Dacă vrei să testezi un atelier, te așteptăm să te înscrii sau să trimiți pe cineva. Ai nevoie de coaching de echipă? Scrie-ne, avem un coach excelent. Cu etică.

Resurse umane și creative

Atelierele de scriere creativă și de caligrafie au comunități de peste 100 de absolvenți fiecare. Businessul/proiectul tău are nevoie de skillurile lor? Și noi vrem să-i ajutăm să și le valorifice. Dă-ne un mail și ne bucurăm să vă punem în legătură!